Carbon Bike Center

Naast Autoservice van der Kooij zijn wij in 2011 gestart met het verkopen en onderhouden van E-Bikes, dit doen wij onder de naam Carbon Bike Center.

Carbon Bike Center beschikt over de meest geavanceerde apparatuur voor het verrichten van servicebeurten en reparaties aan alle type en merken fietsen.

 

Drijvende kracht achter Carbon Bike Center is Arie van der Kooij, Arie is gediplomeerd fietsenmaker en sleutelen is zijn lust en zijn leven.

Moeilijke technische problemen ziet deze kundige vakman als een interessante uitdaging. Als mekanieker heeft hij zijn sporen in de wereld van de jonge amateur renners ruimschoots verdiend. Vele renners hebben de afgelopen jaren een beroep op zijn vakmanschap gedaan als het ging om reparaties en bouw van fietsen die aan de hoogste eisen moesten voldoen.

 

Elektrische fietsen worden steeds populairder! Met de trapondersteuning fietst u bijzonder licht en ontspannen ook heuvels op, of met flinke wind tegen.

Zodra u stopt met trappen stopt ook de ondersteuning, u kunt zelf bepalen hoeveel trapondersteuning u wilt!

 

Ook een voordeel van elektrisch fietsen is dat u niet verplicht bent een helm te dragen, u heeft geen rijbewijs nodig en kunt gebruik maken van de fietspaden.

 

Carbon Bike Center voert o.a. twee Nederlandse merken: Cannondale & Bikkel.

 

 

Adres

Carbon Bike Center zit op hetzelfde adres als Autoservice van der Kooij, ook hebben wij hier diverse demonstratiemodellen staan waarop wij u met alle plezier een proefrit laten maken!

 

 

Carbon Bike Center

Thames 5-7

3144 DG Maassluis

Tel: 010-5990332

info@carbonbikecenter.nl

www.carbonbikecenter.nl