Bosch Car Service Pechhulp

Heeft u wel eens meegemaakt dat uw auto het zomaar begaf? Met Bosch Car Service Pechhulp weet u dat u op elk moment van de dag, waar dan ook, kunt rekenen op adequate en snelle hulp!

 

Of u nu ergens in Europa gestrand bent of thuis voor de deur, met één telefoontje zet u de pechhulp van Bosch Car Service in gang. Deze gaat na of uw auto ter plaatse kan worden gerepareerd. Is reparatie niet mogelijk of is uw voertuig niet meer verkeersveilig, dan wordt het naar een Bosch Car Service in de buurt gesleept, ook in het buitenland. Vervangend vervoer staat, indien noodzakelijk, de eerste 2 werkdagen voor u klaar. Wij zijn er voor u 24 uur per dag, 7 dagen per week!

 

De pechhulppakketten

De Bosch Car Service Pechhulp bestaat uit pechhulp in Nederland, inclusief woonplaatsdekking. U kunt deze binnenlanddekking zelf uitbreiden en afstemmen op uw persoonlijke situatie. Om u tegemoet te komen betalen wij voor u de helft!

 

In dit overzicht vindt u onze pakketten en tarieven:

 

Pakket auto's t/m 108 maanden (9 jaar):

Nederlanddekking van €31,50 voor €15,75

Buitenlanddekking* +€10,25

Uitgebreid vervangend vervoer €+12,25

Caravan en aanhangermodule +€15,50

 

 

Pakket auto's vanaf 109 maanden (vanaf 9 jaar):

Nederlanddekking van €57,50 voor €28,75

Buitenlanddekking* +€19,00

Uitgebreid vervangend vervoer +€12,50

Caravan en aanhangermodule +€16,00

 

 

*Alleen in Europa

Alle genoemde prijzen zijn inclusief assurantiebelasting en btw.

 

 

Pechhulp afsluiten

Voorwaarde voor het mogen afsluiten van de Bosch Car Service Pechhulp is wel dat u uw auto voor regulier onderhoud bij ons brengt. U bent dan natuurlijk tegelijkertijd verzekerd van het beste onderhoud voor uw auto. Mogelijk kunt u het onderhoud aan uw auto combineren met een APK keuring, zodat u het voordeligst uit bent.

 

Uitgebreid vervangend vervoer

Heeft u behoefte aan een grotere auto of een auto met trekhaak? Kies dan voor onze uitgebreide dekking vervangend vervoer. Voor slechts €12,25/€12,50 per jaar extra krijgt u een gelijkwaardige auto (maximaal 30 dagen). Zo kunt u altijd onbezorgd uw vakantie voortzetten.

 

Extra verzekering voor uw camper of aanhanger

In combinatie met de uitgebreide dekking buitenland en vervangend vervoer bieden wij ook aanhangwagendekking. Voor slechts €15,50/€16,00 per jaar bent u verzekerd van hulp bij schade aan uw caravan of aanhangwagen. De aanhangwagen slepen we naar een vakbekwaam reparatieadres en als het nodig is regelen we een tijdelijk vervangend onderkomen!

 

Heeft u interesse in onze Pechhulp? laat het ons weten als u de auto komt brengen voor onderhoud en wij maken deze pas voor u aan!